Nytt innkjøp

Heei ;* I dag ble jeg vekt av at tanta mi ringte som lurte på om jeg ville være med til byen, med hun og Maiken. Og som den byglade jenta jeg er, spratt jeg opp, hoppet i dusjen, stelte meg og dro ut døra. Jeg hoppet til og med over frokosten, og det skal mye til for at jeg gjør det. Men klokken var jo halv tolv, og hvis vi skulle rekke å være i byen måtte jeg jo nesten være litt rask, ikke sant?
Men ja, over til innkjøpet. Siden jeg har bursdag i morgen, skulle jeg og tante finne bursdagsgave til meg i byen (kirkeness), og det gjorde vi. Det var nemlig salg på Skoringen, og der fant jeg et par svarte Reebok sko. Jeg har sett på de før, bare i hvit. Men de hadde ikke størrelsen min igjen i hvit, så da ble det svart! Egentlig like greit, siden de hvite bare holder seg ren et par dager.


Og det beste av alt, var at de var på 30 % salg! ♥

- Hva syntes du om skoene?

2 kommentarer

monicapedersen

27.jun.2010 kl.00:14

dem va fin :)

elisejohnsenogidamathisen

27.jun.2010 kl.00:59

syntes æ åsså :)

Skriv en ny kommentar

elisejohnsenogidamathisen

elisejohnsenogidamathisen

14, Vadsø

elinora@nettby iddaaaaaaa@nettby

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits