Vi blogger når vi vil!

Hei bloggen ♥ Har en liten beskjed til dere lesere: Slutt å klag, vi blogger når vi blogger. Og slik er og blir det bare! Men uansett, la meg fortelle dere noe. Jeg har vært svært opptatt helt siden søndag, og har derfor ikke blogget. Og nå tenkte jeg at jeg skulle blogge om uken min så langt, og kanskje lenger.

MANDAG:
På mandag dro jeg til byen og møtte MAREN igjen for første gang siden sommerferien begynte. Og gu det var herligt! Og siden det var så gøy å se henne igjen, sov jeg over hos henne.  Elsker den jenta og her er noen bilder..TIRSDAG:
Jeg sov jo hos Maren da, men dro hjem klokken 5. For å dra på blåbær tur med mami og Ida. Og lille Ida fikk nesten all bæra vårs, så vi kom hjem med "et par bær i handa". Og når jeg var ferdig, dro hjem å skiftet. Før jeg dro på kino med Merethe, på Karate Kid elns. Og når filmen var ferdig dro vi opp til meg, og Merethe ble over. Vi så All the boys love Mandy Lane og Valentines' day. koseligt.

ONSDAG:
Merethe sov jo hos meg. Og når hun var dratt hjem, spiste jeg og stelte meg, mens mami stekte vafler. Og jeg tok en i handen og dro til Merethe igjen. Vi dro på kiosken og hjem til hun igjen. Før vi på nytt trasket opp til meg, for å spise vafler og se Mean Girls. Koseligt det også, men rotet tok over rommet mitt..

TORSDAG:
I dag kom jeg meg så vidt opp, etter en lang natt. Stelte meg litt og spiste litt frokost. Før jeg begynte husarbeidet. Støvsuget og lagde middag. Nemlig lasagne, som jeg elsker! Jeg stor koste meg og lagde salat i tillegg. Men når middagen var ferdig, kom ingen til bordet. Jeg måtte spise alene, fordi mami var å hentet laks som MÅTTE stekes idag, fra en kolega på jobb, så hun skulle ikke spise lasagne og lillebror skulle i bursdag og trengte derfor heller ikke ete.. Men men, mer lasagne til meg! :D

FREDAG, LØRDAG OG SØNDAG:
Skal jeg på hytta! Og jeg gleder meg, for første gang på årevis. Skal bli så godt å få koblet av litt, selv om jeg har vært på ferie lenger enn noen gang før. Men på hytta fins det liksom ingen dekning eller internett tilgang, folk eller noen andre forstyrrende ellementer som irriterer meg for tiden..


- Har dere noen planer for helgen? 

7 kommentarer

monicapedersen

19.aug.2010 kl.18:28

æ skal jobbe :)

elisejohnsenogidamathisen

19.aug.2010 kl.19:17

okei :)

Macahama

19.aug.2010 kl.22:33

ELSKER DEG Å!!

-Maren;*

merethe

20.aug.2010 kl.00:08

faen d bilde slætter du!!!!!!!!!!!!!!!!!

elisejohnsenogidamathisen

20.aug.2010 kl.11:40

Macahama: nawi Maren ;*

elisejohnsenogidamathisen

20.aug.2010 kl.11:41

merethe: nei, du va jo pen! :))

23.aug.2010 kl.13:53

Ida fiiin!

Skriv en ny kommentar

elisejohnsenogidamathisen

elisejohnsenogidamathisen

14, Vadsø

elinora@nettby iddaaaaaaa@nettby

Kategorier

Arkiv

hits