BLABLABLA

Kreativ overskrift, ikke sant? Uansett, jeg har litt å fortelle dere. Den ene tingen er at jeg har lagd meg WeHeartIt bruker! Også har jeg klart å finne ut av hvordan man laster opp bilder selv til weheartit. Så nå ligger det noen bilder av meg og meg med mine venner osv på weheartit. Jeg har tagget dem med ''piercing'',  ''girl''  ''girls''  ''photoshoot''  og slikt. 


Ellers så vil jeg si at jeg har klippet meg! Ganske kort egentlig, håret mitt er til ovenfor puppene nå, og luggen er dobbelt så kort som den var før. Da jeg så det begynte jeg å gråte, hehehehe. Siden jeg følte meg som en gutt med så kort hår. Derfor spurte jeg mamma om vi kunne bestille nye clips til meg. Hun sa nei med en gang, men så begynte jeg å gråte til hun å si at jeg følte meg som en gutt osv og da sa hun ja :-D wiiii, loveyou mami!
Denne gangen bestilte jeg fra Rapunzelofsweden. Jeg tok 60cm og #60, altså platina blondt. Som dere ser. Det kostet 872, som dere også ser. Jeg vet ikke om det ble dyrere med frakt, men care.Dere får bilde av håret mitt når jeg får mobilen min tilbake, og det blir kanskje den 23. september (er vi i september nå? husker ikke) siden da skal jeg til Alta, og da får jeg kanskje tatt den med derfra.

Har du løshår? Hvor bestiller du fra da?
KYSS!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

elisejohnsenogidamathisen

elisejohnsenogidamathisen

14, Vadsø

elinora@nettby iddaaaaaaa@nettby

Kategorier

Arkiv

hits