HÅR.

Ah, et av favoritt-temaene mine å snakke om på bloggen. ELSKER alt som har med hår å gjøre! Skulle gjerne blitt frisør, men jeg er alergisk mot hårspray/parfymer og slikt så det skjer vell ikke. Men jeg ville bare informere dere litt om forskjellige ting. Jeg får litt spørsmål om hvor mye jeg har bleket håret mitt. Og det er ABSOLUTT ikke mange ganger! 3 ganger bare, faktisk.

Ewwww, stygt bilde! Uansett, det der er det beste bildet jeg finner av meg med brunt hår. På dette bildet har jeg redigert kontrasten og slikt en del, så håret mitt var selvfølgelig ikke så mørkt. Men første gangen jeg bleket håret ble det slikt;HELT oransj! Det ble slikt siden jeg var såpass mørk i håret, og hadde ikke gått på avfarging først. Jeg var vell litt for ivring med å bleke håret. Det var egentlig bare en spontanhandling - jeg var på cubus med mamma og kjøpte blekemiddel sånn plutselig. Så dro vi hjem å bare bleket det uten å tenke over noe som helst. Slik gikk jeg da 3 dager før jeg bleket det på nytt. Da ble det slikt;

Egentlig ganske lyst. Men tuppene var enda for mørke, så jeg ventet ca en mnd med å bleke det på nytt. Da ble resultatet slikt:Da hadde jeg også klippet meg, så det meste av de gule tuppene var blitt borte. Som den bæsungen jeg er, sørget jeg selvfølgelig noen timer over håret som var klippet vekk. Blant annet panneluggen, den er nå halvparten så lang som den var. Men håret ble IKKE så hvitt som det ser ut til på bildet.

Nå har ikke jeg bleket håret på snart en månde, og etterveksten ser slik ut;


pus<333

Bildet ble tatt rett etter at jeg kom ut av dusjen, så håret var vått. Det er da man ser etterveksten best. Forresten, var ikke midtskillet mitt bare adorable?
Men så bestemte jeg meg for å bestille clips i fargen #60, altså platinablond. Nå som jeg har fått dem, er de faktisk litt for mørke til mitt eget hår. Det driter jeg egentlig i, nå er jeg done med all blekinga og slikt. Håret mitt er sånn som jeg vil ha det nå, og det er jeg glad for. BTW, jeg d-r-i-t-e-r  i de folkene som syns håret mitt ble stygt nå som det er blondt. I couldn't care less, sier jeg bare.Men siden jeg er syk skal jeg slappe litt av nå. Er egentlig fornøyd med at jeg klarte å presse meg gjennom ett blogginnlegg selvom jeg er forkjølet. Hva gjør man ikke for bloggen egentlig?♥

Hva skal du idag? Jeg skal vell bare spise, sove og se på prison break. Og gjenta det helt til det blir kveld.

3 kommentarer

IRENE HILDONEN

20.sep.2010 kl.13:16

Kule bilda :D

monicapedersen

20.sep.2010 kl.16:40

skal på trening :)

Marion davidsen

23.sep.2010 kl.16:59

Ah, æ e så forelska i håree ditt! Har så lyst å bli blond bare fordi du e det så æ kan få like fint hår som dæ! :o

Skriv en ny kommentar

elisejohnsenogidamathisen

elisejohnsenogidamathisen

14, Vadsø

elinora@nettby iddaaaaaaa@nettby

Kategorier

Arkiv

hits