innholdsrik morgen ja? ehe

Nå kommer det nok et innlegg om min ikke så spennende hverdag. Jeg har egentlig ikke mye å skrive om, men føler fremdeles for å blogge liksom. Skjønner? Så jeg tenkte at jeg kunne forklare hvordan morgenen min er! Det begynner med at alarmen på den kjære nokiatelefonen min ringer klokken 06:00.  Står opp umiddelbart. Vasker ansiktet - tar på foundation - kajal - øyenskygge - våtkajal - ordner brynene - enda mer øyenskygge - rouge/pudder - mascara - sletter håret i ca 20 minutter - tar på clips - sletter håret mer - tuperer det - spiser frokost - tar webbilder (uff, det har blitt en uvane) - spiser - pusse tennene - skole!.

Spennende, aight? Jeg syns iaf at jeg er flink til å passe tiden og beregne ting. ALT må gå innenfor tidskjemaet. Appropos tidsskjema, jeg skulle egentlig lagt meg klokka 11.. Uuups. Så da snakkes vi kanskje imorgen.

fettglis♥

ÅÅÅHH, jeg er så lei av å ta bilder med bare webben! fyfaen, bare vent til jeg får mobilen tilbake. Det blir HERLIG. Men nå skal jeg hoppe til sengs, god natt! :*

Har du en stressende morgen?

4 kommentarer

macahama

21.sep.2010 kl.23:24

god natt^^

22.sep.2010 kl.13:59

søt hund å du e veldig peeeen! <3 :D

elisejohnsenogidamathisen

22.sep.2010 kl.19:41

Anonym: tnåå takk :D<3

macahama

22.sep.2010 kl.23:13

Takk før kommentara, elsker dokker;*

Skriv en ny kommentar

elisejohnsenogidamathisen

elisejohnsenogidamathisen

14, Vadsø

elinora@nettby iddaaaaaaa@nettby

Kategorier

Arkiv

hits