BLA BLA BLA

Hei ♥ Nå er det lenge siden sist, men jeg bryr meg ikke så mye om det. Gjør dere? For blogging er jo på en måte en "hobby" og ikke noe tvangsarbeid.

Uansett, på onsdag begynte jo høstferien, og jeg dro til karlbotn. Egentlig er det ingenting å gjøre der (bortsett fra å være på besøk hos b&b), men denne gangen var det gøy, fordi onkel, tante, hilde, aron, iselin, maiken, og per - einar kom dit, heeeeeelt fra oslo! Det var utrolig koseligt å møte de igjen, og bare være med de. Men igår rømte jeg, og dro hjem. Det ble litt mye skriking og hyling, og glede på en gang. Jeg hadde fått nok, og ble bringt hjem. Neida, det var planlagt at jeg skulle hjem igår, og det gjorde jeg. Men det var kjempe trist å si hade til de, og jeg kan kanskje ha lovet å komme nedover etter jul. Hvis penger og tid rekker ♥ Og det håper jeg virkelig at det gjør.

Men nå er jeg hjemme, eller i vadsø da. Har overnattet hos b&b her i byen, og det var jo koseligt det også. Og idag skulle jeg være med hanne, eller det skal jeg vel enda. JEG VET NEMLIG IKKE DET! fordi hun ikke har logget på dataen, og jeg kanke ringe henne fordi noen har stjelt/mistet telefon min forrige mandag! Koseligt? ALLTID. Men hvis jeg ikke skal være med hanne i dag, skal jeg rake hele hagen til bestefar, og se om det blir litt penger av det. Og hvis jeg rekker, skal jeg ta sol senere i kveld. Det er så lenge siden sist, og jeg føler meg helt hviiiit. Så jeg håpr jeg rekker det også.

Og imorgen skal jeg bare nyte siste fridag, og farge håret! Jeg ser jo ut som grus i toppen! Litt 'missfarget brunfarge' i tuppene og 'lysfarget' på toppen. STYGT! Så imorgen får mami æren av å farge det enda mørkere. Hun som elsker å farge hår...

OG NÅ FØLTE JEG AT DETTE  BLE ET RENT 'SKRIVE INNLEGG' MED BARE KJEDELIG INFO, SÅ JEG AVSLUTTER MED Å SI AT DET IKKE KOMMER NOEN BILDER HELLER.

Skyld på tyven, eller grøfta eller hvemsomhelst, fordi telefon min er borte, stjelt eller mistet og derfor har jeg ingen bilder å vise dere. Og jeg har derfor heller ikke kunne svart, motatt, eller ringt folk i høstferien. Kos, jeg vet. Elsker dere også ♥ Snakkes, kanskje igjen..

4 kommentarer

vildejohnsenn

10.okt.2010 kl.21:13

DU HAR BLOGGA IDA, Æ E STOLT AV DÆ :')

elisejohnsenogidamathisen

10.okt.2010 kl.22:00

vildejohnsenn: hehe :))

macahama

10.okt.2010 kl.22:57

takk til deg som var deltaker i blogg VS blogg på vår blogg. vi har nå trukket de to finalistene, ble det deg?

hvis det ikke ble deg kan du godt gi fra deg en stemme til de to som konkurerer;)

elisejohnsenogidamathisen

10.okt.2010 kl.23:54

macahama: ja, det ble oss :)

Skriv en ny kommentar

hits