daaaamn hot!!!

Hallo, før jeg begynner med å beskrive dagen min idag må jeg bare si at inatt skal en av jobbkollegaen til mamma sove hos oss, og han heter Marcus, er tysk å DRITDEILIG OMG. Og aksenten hans!*dån*.

Værtfall, idag var chilldag. Begynte med at jeg forsov meg til halv syv idag, så fikk jeg panikk men alt gikk bra. Så var jeg på skolen, en laaaang og kjedelig dag. Da jeg kom hjem tok jeg faktisk powernap i stolen som står i stua mens alle var der. Så joda, de fikk med seg sovetrynet mitt. Etterpå dro jeg til Merethe. Vi gjorde det vanlige hos hun; leker bajass. Så gikk vi ned til kiwi i nysnøen! Ble sykt kald og våt, men det var verdt det.
Hverdagskosten min ;);P:;P<3     neida, jeg har vært i flink i 2 uker nå å passe på hva jeg spiser, og det har faktisk gjort resultater. Så da fortjente jeg det der.
Se på all snøen!!!:D og imorgen skal jeg ut å ri, det blir herlig.

Og som dere ser har jeg klart å få bildene fra mobilen inn på dataen, så det kommer mere variert bilder nå. Men en ting jeg ikke forstår er at mobilen min har 8.1 mp, og bildekvaliteten er fantastisk når bildene er på mobilen. Men med engang de kommer inn på dataen blir de kjempedårlige. Er det noe galt med mobilen eller med dataen? noen som vet?


Vilde og merethe koste seg på kiwi.

Hva har du gjort idag?

Én kommentar

Jeal

29.okt.2010 kl.13:44

Skolen, og lagde meg mat...

Skriv en ny kommentar

hits