Innlegget som aldri kom, kommer nå!

Hei ♥ Jeg har prøvd å blogge nå, hver dag siden søndag. Om den koselige kikrnes turen til meg og maren, men har aldri kommet så langt at jeg har publisert innlegget. Men i dag skal jeg gjøre det, omså det blir det siste jeg gjør før jeg faller i søvn igjen.. Dro nemlig hjem i dag, etter mat & helsen. Er så sykt dårlig i magen, og har sovet helt siden jeg kom hjem i tolv tiden. Det føles som en tornado inni magen, og inni hodet mitt dunker det nåkka inni helvette. Sorry.

Men ja, over til kirkenes turn; Den startet på lørdags morgen, hvor vi selvfølgelig forsov oss. Vi stresset som faen, og ankom hurtigruta klokka 08.00 elns med ugreid hår og hele pakka! Jaa, vi så ikke ut.. Men så straks vi hadde kommet ombord, dro vi rett på toalettet og ble der i over en time, før vi kom nesten krypende ut derfra. Vi ble så jævla sjøsyk, jeg holdt på å få panikk. Men heldigvis spydde vi ikke, fordi vi hadde jo nemlig ikke rukket å spise frokost enda..

Men når vi kom til kirkenes kom pappa og hentet oss, og vi dro på scootermessa. Der var det ingenting å verken se eller kjøpe, så vi dro til byen. Jeg kjøpte 3 julegaver og er dritfornøyd. Det vanskeligste jeg vet er å kjøpe gaver, hater det. Men ja, etter en tur i byen dro vi opp til pappas nyhus, som faktisk blir kjempefint! Og jeg kan nesten ikke vente til det blir 110 % ferdig! Og etter en liten omvisning i nyhuset, hjalp vi pappa med å få på plass litt møbler i øverste etasje, før vi dro å spiste. Og etter det, ble huset mitt og maren sitt! Vi var der helt alene, å vasket og satt på plass inn i skapene osv.. Og i ti tiden dro vi å leide "I love you, Phillip Morris" elns. Ingen av oss var i skrekkfilm humør, så denne filmen var en fulltreffer atm. Og på søndagen gjorde vi ikke mye, spiste middag på hesseng og dro hjem til kjære vadsø igjen, hvor jeg tilbringte resten av kvelden på sofaen ♥


skal aldri mer forsove meg, aldri mer!
- Hva gjorde dere i helgen? ♥ (flere bilder kommer etterhvert, orker ikke mer nå)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits