Fiiiin helg

God kveld søtiser :-) Helga har vært kjempebra egentlig, og startet med Harry Potter premieren på fredag. Vi måtte stå en og en halv time i kø, fyfaaen. Og da folk ble sluppet inn, ropte og skreik alle og dyttet hverandre. Da alle var kommet inn i kinoen og filmen begynte, klapte alle sammen. Det var egentlig ganske klassiskt, haha. På lørdag sov jeg massemasse og var lammi noen på kvelden. Idag har jeg ikke gjort en dritt, siden jeg er blitt syk. Nesen er tett og renner, jeg har vondt i hele kroppen og det renner å svir så mye i øynene mine at jeg såvidt klarer å holde dem oppe. Så alt i alt har helga vært ganske fin. Og helt ærlig er jeg glad for at jeg er blitt syk nå, siden det er skole imorgen (a)hehe.
fordi jeg er så sinnsykt stolt ;P;))<3

Har du hatt en fin helg?

7 kommentarer

<3 Lisa Mikalsen

21.nov.2010 kl.21:15

jæ :D

er så syko missunnelig på dæ :cc men skal åsså ta hull i tonga, å d snarest (y) <3

elisejohnsenogidamathisen

21.nov.2010 kl.22:10

Lisa Mikalsen: alle ska jo ta det nu ffs

Mariell og Irene

21.nov.2010 kl.22:18

fint bilde :-D hørtes koselig ut :-)

22.nov.2010 kl.18:58

har du hul i navelen

elisejohnsenogidamathisen

22.nov.2010 kl.19:02

Anonym: ja :)

<3 Lisa Mikalsen

24.nov.2010 kl.22:37

lol ? skulle jo egentlig ta når æ va i tromsø ;s men har hatt løst t å ta hull i tonga sia tante tokk d for 4 (?) år sia ;p

vildejohnsen

30.nov.2010 kl.22:09

jomen lol, fremdeles æ så barnehagetanta vårs som hadde tungepiercing hadde æ åsså lyst på det, men man tenker jo ikke over det seriøst bare man har lyst på det å e så ung.

Å besides så kan du ikke ta profesjonelt i tromsø uansett for du e ikke 16 år gammel ;) så det e no way in hell det kommer til å skje. Lykke til though :)

Skriv en ny kommentar

elisejohnsenogidamathisen

elisejohnsenogidamathisen

14, Vadsø

elise johnsen @ facebook ida mathisen @ facebook

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits