Stacy Velour

HEI, skulle bare si at jeg er syk.

..... SÅ DA SNAKKES VI, BLOGGEN.<33333

 


Haha neida. men jo, jeg er syk som jeg skreiv igår. Derfor var jeg hjemme fra skolen idag, og jeg føler meg ikke akkurat bedre.. men så ringte mammaen min for noen timer siden. Hun er i tromsø, også var hun på cubus og så på Stacy Veolur koseklærne (? haha). Hun skulle kjøpe det til meg i reisegave, søtemammaenmin. Da ble jeg plutselig i bedre humør, ehhe :)

 


Mamma kjøpte en slit til meg i en beige/kremfarge. Da jeg spurte om den var brun aktig sa hun at den var nesten helt hvit, så da går jeg ut ifra at den ikke er så mørk som på bildet. Søstra mi skulle ha helt likedan, bare i knæsj rosa. Så vi kan bytte med hverandre hvis jeg liker den rosa bedre enn den beige, og omvendt. Når det kommer til klær er det så lett å ha søster! wiiihu.


En slik farge har jeg lyst på :)

Har du stazy velour? Også lurer jeg på om dere syns det er hot, or not?

3 kommentarer

monicapedersen

22.nov.2010 kl.18:54

har ikke den, men har en knall rosa kosedress :D

elisejohnsenogidamathisen

22.nov.2010 kl.19:03

monicapedersen: hehe, æ har åsså en knallrosa kosedress :D det e derfor æ helst vil ha kosebukse og kosehettegenser i en anna farge enn rosa.

emmaaharilaa

22.nov.2010 kl.20:23

Har åsså en kall rosa heldress, men sammen med sånne kosedresser så skal det brukes hjemme til avslapping osv. Synes det blir feil å gå ut med dem, det er ikke hot :L

Skriv en ny kommentar

hits