Lykkerus!!!!

God kveld søtinger! Jeg er i skikkelig lykkerus! Fikk så utrolig mange fine gaver, og den fineste var Canon EOS 500D, mitt første speilreflekskamera!:-DDD Den andre fineste tingen jeg fikk var en Tokio Hotel DVD. Fikk den av storebrorn min, og det var en utrolig søt gave fra han med tanke på at den er vanskelig å få tak i, pluss at han hater tokio hotel. Jeg og søstra mi fikk den på del, og begge begynte å gråte fælt da vi åpnet den, haha. Har tatt masse fine bilder med kameraet, så dere får kose dere med bildene og ha en strålende julaften♥♥♥
åhhh hater virkelig å legge ut bilde av meg selv framfra..


ÅHH det er så godt! Og det skal jeg IKKE dele med noen :)


Den kjøpte jeg selv som en liten julegave til meg fra meg :-D

Dette var bare noen av gavene, gidder ikke ta bilde av alt. Men TUSEN TAKK FOR GAVENE til de av vennene mine som leser bloggen min! 
Jeg og Vilde var også en liten tur nede hos pappa å sa takk for gaven og holdt han og Hege med litt selvskap siden de feirer jul alene i år med Ingrid Marie. Er faktisk blitt glad i hun, og det er en stor ting av meg siden jeg har store fordommer mot småbarn. Det vet alle vennene mine, hehe :-) Var btw nødt til å gå hjem fra pappa, og det var dødskaldt!!

Har du hatt en fantastisk jul? :D

2 kommentarer

M/A/D/E/L/E/N

25.des.2010 kl.00:48

fikk samme kamera som deg, hehahe ! :D

vilde johnsen

25.des.2010 kl.03:08

æ har tatt måne bilde :LL hahah

ingrid marie<3

Skriv en ny kommentar

hits