1. juledag

Ble usikker nå.. Ikke sant, det heter 1.juledag? Iaf, har akkurat brukt noen timer på å ordne meg. Så nå skal jeg, vilde og mamma en tur innover til jakobselv og tenne lys på grava til bestefar. Etter det skal jeg være litt med pappa og hege siden de er alene i jula. Senere skal jeg til Ida å sitte barnevakt med hun! Det blir nok spennende, hahah. Skal ta med speilrefleksen og knipse ett par bilder til dere søtinger.
PS: Så på forrige innlegg at dere har skjerpet dere litt. Kjempebra, får virkelig lyst til å blogge da. Fortsett med å være aktive kommenterere. Hvis jeg kan si det på den måten?
Anbefaler btw den hvis du er ute etter nude lepper. Jeg fikk den i julegave av Laura, og den er superbra!! ELSKER DEN. Hvis man bruker foundation på leppene først, og så påfører lippglossen, får man ett nydelig resultat.


Dagens antrekk, litt værtfall :D Fikk den gensern/jakka (vet ikke hva det heter) av bestemor og bestefar. Den er så god å bruke.

Skal du slappe av idag, eller har du lagt planer? Kyss!

7 kommentarer

♥ Ina Kristensen

25.des.2010 kl.17:15

Først; du er veldig pen det må jeg si! Lest blogge ndin en stund og har funnet ut at jeg skal bli flinkere til å kommentere! :)

- Tror nok bare at jeg skal slappe av idag, kanskje gå meg en tur med Armani :)

elisejohnsenogidamathisen

25.des.2010 kl.17:19

Ina Kristensen: Awii *-* tusen takk! Det e bra :)

Koselig da :)

IngridKKalvik

25.des.2010 kl.17:24

skal på gravstedet, og være med venner :D

25.des.2010 kl.17:26

ville bare si at du (elise) burde starte egen blogg med søstra di, siden ida blogger egentlig ikke så mye å siden du og søstern din har fått speilreflex... dette er liksom ikke frekt ment for ida sin del, men de fleste som leser bloggen her er pga deg elise... bare et tips :D

vilde johnsen

25.des.2010 kl.17:37

hahahha, vi kan hete DoubleTrouble elise :D

julie-mari

25.des.2010 kl.18:22

Fine bilda. æ fok å som lip gloss :D den e bra

M/A/D/E/L/E/N

25.des.2010 kl.22:47

du er så syko pen! aah, misunner deg :$

- har vært hos kjersten min, og resten av dagen har gådd på å se film :)

Skriv en ny kommentar

hits